2015. október 24., szombat

Ha neked rohan a végzeted - 32. fejezet

Páros: Kamechi
Korhatár: 16
Figyelmeztetés:  nincs
Megjegyzés: 

Halihó :)

Nem itt terveztem elvágni a fejezetet, de útközben támadt egy jó ötletem, aminek a kövi fejezetben nagyon fogtok örülni :)
Bocsánat a késésért, de most kezdtem az egyetemet, és hát nem a legkönnyebb megszokni :/
Na de nem panaszkodom, majd túljutok ezen a korszakon, és kiszámíthatóak lesznek a frissek :)
Addig is, jó olvasást!





32. Csak az enyém



- Biztos beraktunk mindent?
- Igen, Kame, mindent beraktunk.
- És a cumik is megvannak?
- Azok is.
- És a plüssök?
- Szintén.
- És az etetőszék?
- Hm.
- És a…
- Az is, Kamenashi… - sóhajtok fel, irritáltan pillantva a mellettem vezető férfire.
Meglepetten fordítja fejét felém, nagy pilláival pislantgatva.
- Ne hívj így… - morog halkan.
- Miért ne? Hiszen ez a neved – vonom meg a vállaimat.
- Nem szeretem, ha egy hozzám közel álló ember így hív – néz mélyen a szemeimbe, miután megáll a piros lámpánál.
- Én pedig nem szeretem, hogy ilyen idegesítő vagy – viszonzom pillantását.
- Mouu, csak izgatott vagyok ~ - húzza el mondatát, macskás ajkait kinyomva.
- Ne aggódj, mindent beraktunk, minden jó lesz, mindennek örülni fognak és senki nem fog semmit megsejteni rólunk – rakom kezemet az övére, nyugtatólag végigsimítva alkarján.
Tegnap az egész estét munka után azzal töltöttük, hogy megbeszéljük, mit mondjunk, mikor jöttünk össze, hogyan, tervezzük-e a házasságot… Mindent, de tényleg. Iszonyatosan furcsa volt ilyesmikről beszélni, de valahol a szívem legmélyén egy nagyon kellemes, meleg érzés kezdett kibontakozni a bensőmben.
Azt már inkább nem is említem, hogy lefekvés előtt még a közös gyermekeinket is elképzeltem, ahogy a kertben futkorásznak, az apjuk elől menekülve, aki épp megcsiklandozni készül őket.
Ajkaim akaratlanul is mosolyra húzódnak a képre, de amint észreveszem, hogy néz, pironkodva fordítom el fejem, a mellettünk várakozó autó utasát nagyon érdekesnek találva.
Sóhajt egy nagyot, túltéve magát furcsa viselkedésemen, miközben újra beizzítja a motort, hogy aztán lassan lekanyarodhasson egy mellékútra.
Automatikusan figyelem a tábla kijelzőjét, hogy melyik üzemanyag mennyibe kerül, próbálva összehasonlítani az otthoni árakkal. Japán határozottan drágább, mint Magyarország. Minden tekintetben. Tokyo centruma meg pláne, mégis, nem cserélném le semmire.
Abszolút nem panaszkodhatok, hiszen a lakásért nem kell fizetnem, mégis egy luxus villában élek körülbelül, a bevásárlást is lakótársam intézi, meg úgy mindent. Mert ő megteheti, hát persze.
Így én leginkább csak ruhákra költök, illetve az apró kis kiegészítőkre. Ha gyűrűkről van szó, akkor egyszerűen nem tudok leállni, fanatikus vagyok. Mindig díszíti a kacsómat néhány darab. Ezek nélkül el sem indulok otthonról.
Megrázom fejem, észrevéve magam, hogy mennyire eltértem az eredeti gondolatmenetemtől, majd komótosan kiszállok, dzsekimet azonnal összehúzva magam körül.
Lassan a november derekán járunk már, de az eddig megszokott időjáráshoz képest az elmúlt egy hét valami szörnyűség volt. Túlságosan hirtelen jött a hideg, szinte egyik napról a másikra, nem adva lehetőséget az alkalmazkodásra. Emiatt picit meg is fáztam, de három nap teán éldegélés rendbe hozott szerencsére.
- Bemegyek kávéért, te kérsz valamit? – szólok hátra barátomnak, aki csak megrázza fejét, majd figyelmét újra méregdrága kocsijára fordítja.
Megvonom vállaimat, majd besétálok a pár méterre lévő kis benzinkútra, megkönnyebbülten sóhajtva fel, ahogy arcomat megcsapja a forró levegő. Máris jobb idő van.
Elégedetten elmosolyodok, majd köszönve az eladó srácnak, a pultnak támaszkodom és elkezdem kibogarászni a kávé fajtákat.
És bár szégyen, nem szégyen, inkább az angol nevüket kezdem el nézni, úgy gyorsabb lesz.
- Egy brazil kapucsínót kérnék, két cukorral és egy kis tejjel – döntök végül, majd megfordulva Kamét kezdem el kint bámulni.
Iszonyatosan kíváncsi vagyok, hogy vasárnap este milyen hangulatban fogunk hazaérni a városba, illetve hogy mennyit fog fejlődni a kapcsolatunk. Ugyanakkor nagyon félek, hogy megint történik valami kínos, vagy valami olyan, aminek nem kéne megtörténnie.
- Tessék – zökkent ki gondolataimból a srác, amint elém tolja a forró italt, szélesen mosolyogva rám, már-már kacérkodva.
- Köszi – mosolygok rá, majd már nyúlnék a pénztárcámért, de megállít.
- Hagyd csak, a cég ajándéka – vigyorodik el, miközben ő is a pultra támaszkodik. – Honnan jöttél?
Megilletődötten nézek rá, gyorsan végigmérve alkatát, de ha már ilyen „kedves” velem, nem fogom elrontani a hangulatot. Másrészről… másféleképpen is jól járhatok.
- Magyarországról, de félig japán vagyok – mondom mosolyogva, miközben fél füllel hallom, ahogy Kazuya is belép a meleg boltba és felénk tart.
- Az hol van? Amerikában? – villantja rám ezer wattos mosolyát, mire én csak hangosan felnevetek.
- Európa szívében - mondom vigyorogva, cseppet sem mutatva ki csalódottságomat. Amennyire néz ki jól, annyira buta.
Oldalra pillantva látom Kamén, hogy nem tetszik neki a helyzet, de hát most Istenem, nem vagyok azért csúnya, nem tudom, mit problémázik.
- Kérsz még valamit? – kérdi tőlem, mire csak megrázom a fejem.
- Akkor csak a kávé lesz meg az egyes kassza – készíti ki a pénzt.
- Tízezer kilencszáz yen lesz – mondja, átnyújtva a férfinek a számlát.
- És a kávé? – vonja fel a szemöldökét.
- A cég ajándéka – kuncog fel az eladó srác, közben pimaszul rámkacsintva.
Kame csak nemtetszően morog egyet, majd odaadja a pénzt, és birtoklóan átkarolva derekam kivezet a boltból.
Bár nem sejtik, de az üvegajtó feletti tükörből pontosan látom, ahogy Kame visszafordul a pultoshoz, aki éppen a fenekemet nézi, és vet rá egy szúrós pillantást.
Ezek után még magabiztosabban és még szélesebb vigyorral sétálok ki az üzletből, egészen picit közelebb dörgölőzve az én féltékeny macskámhoz.
- Ha nem ismernélek, azt hinném, hogy féltékeny vagy – vigyorgok képébe, majd kimászva karjai közül, beszállok a kocsiba, de szemem sarkából észreveszek valami villanást. Azonban mikor odafordulok, nem látok semmit, így nem tudom hova tenni a dolgot.
Nem is foglalkozom ezzel sokáig, ugyanis Kame máris behuppan mellém, ám ahelyett, hogy beindítaná a kocsit, megfogja erősen állam hüvelyk és mutató ujjával, majd szélsebesen ajkaimra mar.
Meglepetten nyikkanok fel, a kávét majdhogynem kiejtve ujjaim közül, olyan váratlanul ér támadása. Egy pillanatig még ellenkezek, de ahogy nyelve az enyémhez siklik és táncba hívja, meg se fordul a fejemben az ellenállás. Szabad kezemmel combjára marok, miközben ugyanolyan hevességgel próbálom viszonozni csókját, amit akármennyire nem tudok hova tenni, borzasztóan élvezek.
Nem tart tovább az egész csupán fél percnél, de máris pihegve válik el tőlem, államat még mindig szorosan tartva.
- Ezen a hétvégén CSAK az enyém vagy – néz mélyen a szemeimbe, a csak szócskát erőteljesen megnyomva, majd teljesen normálisan kiveszi a kezemből a kávét és kortyol belőle egyet.
Ahogy visszaadja, ujjai enyémekhez érnek, jóleső bizsergést váltva ki belőlem. Megborzongva húzom mosolyra vastag ajkaimat, nyíltan rápillantva.
- Mit tervezel, Kazu? – kérdem szeretetteljesen. Egyszerűen csak jól esik, hogy ennyire ragaszkodik hozzám.
- Eddig nem terveztem semmit, de ezután a hülyegyerek után elgondolkodtam rajta, hogy magamhoz láncoljanak – vonja fel szemöldökét, miközben kifordul az állomásról, felhajtva az autópályára.
- Azt se tudta, hol van az otthonom – nevettem fel. – De az biztos, hogy elvinném egy körre – kacsintok rá lakótársamra jelentőségteljesen.
- Ha így folytatod, mindjárt én viszlek el egy körre – mondja morcosan.
- Türelem Szívem, türelem. Majd nálatok - nevetek rá, ismételten combjára markolva, ám ezúttal valamivel föntebbi részre.
Tisztán látszik, ahogy nyel egy nagyot, aminek következtében elégedetten dőlök hátra az ülésben, belesüppedve a bőrhuzatba.
De komolyan, miért lenne baj, ha megtörténne, ha végre engednénk egymásnak, és egy pár lennénk? Ha a hétfőt már úgy kezdenénk, hogy van egy újabb közös kis titkunk? Hogy egy hajszálnyit még közelebb kerültünk egymáshoz?
Két felelősségteljes felnőtt vagyunk, a tetteinkért csak mi felelünk. Egy botlásnak is tekinthető. Akkor mi baj lehetne belőle?
Ahogy korábbi birtokló mondatára gondolok, a hideg is kiráz. Mint ahogy a filmekben szokás, most az én hasamban is pici pillangók kezdenek repdesni, amit sajnos Kame csengőhangja azonnal megtör.
Pillanatok alatt, gyakorlattan rakja ki a telefonját a műszerfalra felszerelt kis tartóba, majd felvéve kihangosítja, egyáltalán nem zavartatva magát, hogy ott vagyok én is.
Rögtön megismerem a negyvenes éveiben járó menedzserének a hangját, és innentől kezdve már nem teszek úgy, minta nem hallgatóznék.
Meg sem lep, mikor kedvenc lakótársam egy újabb lehetőséget kap.
- Elküldtem neked a dorama forgatókönyvét. Hétfő estig kell választ adnom, addig olvasd át, és döntsd el, hogy akarod-e, különben a második jelölt kapja a főszerepet. Ami tegyük hozzá, nem lenne nekünk túl előnyös – mondja dorgálóan, bár nem tudom, mire fel, hiszen Kazuya már így is kidolgozza a beleit.
- Hai… - sóhajt fel barátom egyhangúan. – Még ma este átolvasom – mondja engedelmesen, mire fel kibújik belőlem a kisördög, és érzékien combjára simítom a kezem, valamivel térde fölé, hogy aztán följebb bátorkodhassak.
- Ööö… holnap… e…stig – makogja száradt ajkakkal, miközben szeme sarkából szúrósan rám néz.
Tenyeremet szorosan ajkaimra zárom, hogy ne okozzak neki még több problémát a menedzsere előtt, azzal, hogy hangosan felnevetek. Mielőtt elfordulna, még kiötlöm rá nyelvemet, majd inkább a borús időjárást kezdem el figyelni, hiszen az autópályán nem látok túl sok érdekességet. Kíváncsiságból az órámra nézek, épp mikor Kame kinyomja a telefont.
- Mikor érünk oda? Azt mondtad, nincs egy óra az út, de már több, mint ötven perce utazunk – vágok azonnal formálódó szavaiba, amik úgyis csak ledorgálnának, így esélyt sem adok neki a beszédre.
- Mindjárt. Kábé tíz perc, és lehetőségem lesz megbosszulni az előbbi kis csínyedet – néz rám felvont szemöldökkel.
- Áh, úgyse fogsz semmit tenni, csak nagy a szád – vigyorgok rá gonoszan, mire nem kapok mást, csak egy „hn”-t. Ez nem is lenne furcsa, de az, hogy a maradék időben nem szólal meg… na az különös. Bár biztos csak aggódik az elkövetkezendő két nap miatt.
Nem telik bele pár perc sem, előhalász a zsebéből egy számomra ismeretlen kulcscsomót, amin megnyomva a távirányító egy gombját, a kapu kinyílik, beengedve minket kocsistul az udvarba.
Meglepetten nézek fel a szintén hatalmas házra, ami bár letisztult, egész családias kívülről. De hogy minek kell ekkora ház…
- Ti, Kamenashik úgy tűnik, mind a nagysághoz vagytok szokva - morgom orrom alatt, ahogy megállunk a hatalmas udvar egy kis szegletében.
- Majd megszokod mellettem – vonja meg vállait, miközben kiveszi a kulcsot a kocsiból, és rám néz kicsit aggódó szemekkel.
- Megjegyeztél mindent, ugye? – néz idegesen oldalra, ahogy a ház bejárati ajtaja kinyílik, és a bátyja sétál felénk.
- Ne nézz már ennyire hülyének – fintorodok el, majd véget vetve  további aggodalmaskodásának, kiszállok a kocsiból, és kedvesen a közelgő Kamenashira mosolygok. Ő azonnal viszonozza mosolyomat, majd megállva előttem a pakoló Kaméra néz várakozón.
- Kame-chan, hát be sem mutatod nekem ezt a gyönyörű hölgyeményt? – vigyorodik el azonnal, nem kis zavarba hozva engem, és már nyújtja is a kezét az enyémért, majd mélyen a szemeimbe nézve egy csókot hint a kézfejemre.
- Kamenashi Yuichiro, szolgálatára kisasszony – mondja bazsalyogva.
- Akane… Akane Ran – motyogom kissé halkan, kezdeti lelkesedésemet azonnal a béka segge alá küldve.
- Na, Ő az enyém – áll meg Kame mellettem, kezét birtoklóan átfonva derekamon, miközben ajkaival sértődötten csücsörít testvére felé és beljebb lökdös. – Egyébként hoztunk néhány apróságot a picinek – mosolyodik el végül melegen, majd eltávolodik tőlem, hidegséget hagyva ujjai nyomán. Beleborzongok érintésének hiányába, akkor, abban a pillanatban annyira természetesnek tűnt, most meg… ajh. De legalább egy szobán – mi több, egy ágyon - osztozok vele, és lesz esélyem megszerezni magamnak. Mert az biztos, hogy úgy megyünk el innen majd vasárnap este, hogy szívét, lelkét, testét… mindenét az enyémnek tudhatom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése