2012. június 30., szombat

Akame drabble - Vaníliás muffin


Páros: Akame (Kamenashi Kazuya & Akanishi Jin)
Korhatár: 14 maximum, de az is csak a formaiságért
Figyelmeztetés: maximum 12
Megjegyzés: Anno elhatároztam, hogy írok 100 darab Akame drabble-t, és egyetlen egy el is készült, ez pedig a Vaníliás muffin. A szót adta: Sayuki007 ♥

Harmadjára csengetett a vaskos faajtón, de legnagyobb meglepetésére most sem nyitottak neki ajtót, ezért gondolta, beengedi magát. Ahogy benyitott, egy enyhén égett, ámde finom vanília illat csapta meg érzékeny orrát, mely feltehetőleg a konyhából származott. A helységbe érve csendesen szitkozódva, egy köténnyel magán rohangáló férfit talált, akiről biztosra vette, ha most a nevét kérdeznék, azt sem tudná megmondani. Hát igen, Akanishi nem éppen a főzőtudományáról volt híres.
- Basszus, odaégett! – vonyított fel a fiatal férfi, ahogy hirtelenjében kihúzta az elkészült édességeket tepsistől, és az asztal közepén terpeszkedő deszkára ejtette, hogy minél hamarabb megszabaduljon a kezét égető tálcától. Még elnézte pár másodpercig ideges csapattársát, majd úgy döntött, ad valami életjelet magáról.
- Vaníliás muffin, hm? Tudod, hogy a csokisat jobban szeretem – szólalt meg hirtelen, miközben hanyagul nekitámaszkodott az ajtófélfának.
- Kazu… hogyhogy ilyen hamar? – vörösödött el Jin, ahogy a fiatalabb végigpásztázta a muffinokkal teli konyhát, majd végül az ő testét is.
- Látni akartalak – indult meg felé vendége, miközben felkapott egy frissen készült muffint, és belekóstolt, amit hamarosan még egy, majd még egy, és végül még sok követett. A szakács elégedetten nézte, ahogy lassan a fél tepsi elfogyott, de a másik még mindig nem akart leállni az evéssel, így hát átvette az irányítást, és ő adagolta tovább a mohó fiú szájába az apró sütiket.
Miután egy egész adagot egyedül elpusztított, megfogta Jin kezét, és kivezette a nappaliba, majd előhúzott a kanapé párnája alól egy doboz szív formájú csokit, valamint egy rózsaszín bilincset, mely pillanatokon belül az idősebb csuklói köré tekeredett.
Most először lépett hozzá közelebb, és egy gyengéd csókot lehelt a másik ajkaira.
- Boldog Valentin napot, Jin – suttogta, majd egy szenvedélyes csókcsatába invitálta szerelmét, amit az nem habozott viszonozni.
- Neked is Kazu – búgta vissza két csók között, majd elindult a hálószobája felé, maga után húzva Kamét is, ajkaikat egy pillanatra sem szakítva el egymástól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése